SK EN DE (AT)

Blog

Nákladné autá MAN TGL vybavené pneumatikami Linglong / LEAO!

12. najväčší výrobca pneumatík na svete v súčasnosti vybavuje nové vozidlá MAN TGL pneumatikami na riadenú nápravu Linglong/Leao KLS200 a hnaciu nápravu KLD200 v rozmeroch 245/70 R17,5 136/134M a 265/70 R17,5 140/138M.

read more...

Nákladné pneumatiky Samson

SAMSON je popredný vietnamský výrobca pneumatík, ktorý je vlastnený spoločnosťou Guizhou Tire Factory založenou už v roku 1958. Skupina vlastní tri popredné značky, a to SAMSON, TORNADO a ADVANCE.

read more...

Pneumatiky z Ázie

Ruský útok na Ukrajinu a súvisiace sankcie a pohyby na svetových trhoch ovplyvňujú všetky oblasti medzinárodnej spolupráce v rozsahu, na ktorý nie sme za posledné desaťročia zvyknutí.

read more...

Blato či piesok? Výber dezénu offroad pneumatiky nepodceňujte!

Tento diel je určených pre tých, pre ktorých je offroad každodenným životným štýlom. Pokúsime sa nájsť niekoľko pravidiel, ktoré nám uľahčia výber pneumatík.

read more...

Výber offroad pneumatiky alebo nie je terén ako terén

V predchádzajúcom blogu sme si prešli základné rozdelenie terénnych pneumatík. V tomto blogu pôjdeme trošičku do hĺbky a povenujeme sa terénnym pneumatikám M/T.

read more...

Vstúpte do sveta terénnych pneumatík

Patríme medzi najväčších predajcov pneumatík vo východnej Európe a segment terénnych pneumatík je jedným z najrýchlejšie rastúcich v tomto regióne. Pri svojej práci sa stretávame s hromadou otázok a túto sériu blogov sme sa rozhodli napísať práve preto, aby sme aspoň väčšinu z nich zodpovedali, a aby sme vám uľahčili výber alebo pripadnú kúpu novej terénnej pneumatiky.

read more...

×